Photobucket
">
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

FRIENDS !
Saturday, September 29, 2012 ★ 2:30 PM │ (0) angels


FRIENDS :')


Kawan ? Nak kata semua ada kawan . RIGHTS !? 
HM . Tak faham dengan manusia zaman sekarang . Memilih kawan !
Contohnyaa , budak nieh HOT , so nak kawan dengan dia sebab dia HOT . Like that ?
Wowow , awesome ! SHIT !
Friendship selalu rosak kalau ada manusia yang talam dua muka . Membuat fitnah sana sini .
Lepasuh buruk kan kawan kau dekat membe membe kau yang lain .  ( bawak mulut bangkai )
Suka tegur membe buad nieh salah , buad itu salah , act aku tengok kau pun sama !
Kau lagii teruk !
Before nak tegur orang tengok diri sendiri dulu . OKAY ! ^^
*siapa yang makan cili dia yang terasa .

PLEASE larh  ! Kawan dengan semua orang , tak payah nak memilih la .
Kau ada GENG ! Kalau gaduh cari orang yang kau kutuk kutuk itu jugak ! 
So , baek kawan jea dengan semua orang , takpayah nak memilih sangaad , okay !
Fikir larh baek baek yunk oii .

THAT'S ALL FROM ME ^^


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Nurul Syazwani Amira and this is my blog, it's mine. I'm Taken By Muhammad Faril<3 In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. Alright, you've got it. I really am an idiot. Okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just FourTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Nad Walnut Shidah :) Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook Wanie Meera
Twitter Wanie Mieera
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
FRIENDS !
Saturday, September 29, 2012 ★ 2:30 PM │ (0) angels


FRIENDS :')


Kawan ? Nak kata semua ada kawan . RIGHTS !? 
HM . Tak faham dengan manusia zaman sekarang . Memilih kawan !
Contohnyaa , budak nieh HOT , so nak kawan dengan dia sebab dia HOT . Like that ?
Wowow , awesome ! SHIT !
Friendship selalu rosak kalau ada manusia yang talam dua muka . Membuat fitnah sana sini .
Lepasuh buruk kan kawan kau dekat membe membe kau yang lain .  ( bawak mulut bangkai )
Suka tegur membe buad nieh salah , buad itu salah , act aku tengok kau pun sama !
Kau lagii teruk !
Before nak tegur orang tengok diri sendiri dulu . OKAY ! ^^
*siapa yang makan cili dia yang terasa .

PLEASE larh  ! Kawan dengan semua orang , tak payah nak memilih la .
Kau ada GENG ! Kalau gaduh cari orang yang kau kutuk kutuk itu jugak ! 
So , baek kawan jea dengan semua orang , takpayah nak memilih sangaad , okay !
Fikir larh baek baek yunk oii .

THAT'S ALL FROM ME ^^


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST