Photobucket
">
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HOSTEL LIFE
Sunday, June 10, 2012 ★ 1:37 PM │ (0) angels



Hai , arynih last cutiii .. esok dah sekolah . tapi harini dah kena balik hostel . hostel life again ! huh -,-'
Macam biasa budak hostel mesti update status pasal nak balik hostel petang satgii .. HAHA :DD
Ade yang seronok nak balik hostel , ade yang malas . Humm .. yang tak sabar-sabar nak balik hostel uh mesti
ade citer hot2 :DD HAAHAH :DD Lagi-lagi si NAD WALNUT :D nihh :DD btw , memang aku pun tak sabar nak jumpaa kawan-kawan aku ! yang paling benci esok masuk kelas jumpa mamat sorang nih ! Mamat yang bajet bagos ! Humm .. Abaikan diaa :DD Kau aku campak ke tepiii  jeeeaa .. HAHA :DD and then esok mesti dapat result =.=' Takot sangatt ! ! Okaayy laa I HAVE TO GO NOW !!  byeee <3



Okaayy byeee :D
Sajeee jee letak gamba uh :D
Btw , kawan-kawan wanie yang sekolah dekat manjung or anywhere take caree yeaa :D Redhaa la duduk hostel cbe berdikari skit . HAHA :DD cakap orang dyee pun sameee .. HEhehe :DD Byeee :*


Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Nurul Syazwani Amira and this is my blog, it's mine. I'm Taken By Muhammad Faril<3 In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. Alright, you've got it. I really am an idiot. Okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just FourTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Nad Walnut Shidah :) Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook Wanie Meera
Twitter Wanie Mieera
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
HOSTEL LIFE
Sunday, June 10, 2012 ★ 1:37 PM │ (0) angels



Hai , arynih last cutiii .. esok dah sekolah . tapi harini dah kena balik hostel . hostel life again ! huh -,-'
Macam biasa budak hostel mesti update status pasal nak balik hostel petang satgii .. HAHA :DD
Ade yang seronok nak balik hostel , ade yang malas . Humm .. yang tak sabar-sabar nak balik hostel uh mesti
ade citer hot2 :DD HAAHAH :DD Lagi-lagi si NAD WALNUT :D nihh :DD btw , memang aku pun tak sabar nak jumpaa kawan-kawan aku ! yang paling benci esok masuk kelas jumpa mamat sorang nih ! Mamat yang bajet bagos ! Humm .. Abaikan diaa :DD Kau aku campak ke tepiii  jeeeaa .. HAHA :DD and then esok mesti dapat result =.=' Takot sangatt ! ! Okaayy laa I HAVE TO GO NOW !!  byeee <3



Okaayy byeee :D
Sajeee jee letak gamba uh :D
Btw , kawan-kawan wanie yang sekolah dekat manjung or anywhere take caree yeaa :D Redhaa la duduk hostel cbe berdikari skit . HAHA :DD cakap orang dyee pun sameee .. HEhehe :DD Byeee :*


Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST