Photobucket
">
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MYLITTLE SUPERMAN :)
Tuesday, May 29, 2012 ★ 1:58 AM │ (0) angels


Hello :)
Sudaaa sekiaan lama aku tak updatee blog nie :)
HAAHAHA :DD 
Sekarang nak ceritaa pasal seoraang bdak :D
Kami rapat time bulaan 4 .
Hurmm . Panjaang ceritaaa nyee . . .
Tidaak boleh dipendek-pendekkan larh .
Kalaau dingatkan kembali , lawak laa jugaak :)
1st kenal kami pangil aku kau jeaa , ejek sanee sini !
Kau kutuk aku , aku kutuk kaauu :D
HAHAHHA :DD
Kau gelaak kat aku sebaab persembahan aku tak menjadii :'(
Aku sentaap laa jgaak , kaalau kau menari dekat depan tuh aku orang 1st gelak golek2 !
HAHAHA :DD
Timee online dekat facebook , kau selalu ejek akuu !
Pasuuh , kauu cakap macam-2 pasal aku , naseb kau cakap dekat aku !
HAHA :DD
And thenn kaau text akuu , sembang2 :DD
HAHA :DD
TAK KENAL MAKA TAK CINTA !
Weeekksss :P
Gelii laaa @.@
Sekaaarang kaau da jadi STEPLITTLEBROTHER aku !
a.k.a ADEKANGKAT :)
Ingaat tak gambar bawah nie , timee dalam Dewan Olimpik ;D
^_^


HAHAHA :DD
Mukaaa kau seriuss jea deek :*
HAAHAH :DD
Tenkiuu sebab jaddi background tuh cun ! HEHEHE :)


- - - - - - ^
Yang kaat atas tuu daarii diaa :)
Comel kan macam diaa ! HAHA :DD
Btw , thank youu soo much :D


AMEER FAEEZ BIN ZAINAL ARIFFIN :)





 

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Nurul Syazwani Amira and this is my blog, it's mine. I'm Taken By Muhammad Faril<3 In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. Alright, you've got it. I really am an idiot. Okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just FourTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Nad Walnut Shidah :) Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook Wanie Meera
Twitter Wanie Mieera
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
MYLITTLE SUPERMAN :)
Tuesday, May 29, 2012 ★ 1:58 AM │ (0) angels


Hello :)
Sudaaa sekiaan lama aku tak updatee blog nie :)
HAAHAHA :DD 
Sekarang nak ceritaa pasal seoraang bdak :D
Kami rapat time bulaan 4 .
Hurmm . Panjaang ceritaaa nyee . . .
Tidaak boleh dipendek-pendekkan larh .
Kalaau dingatkan kembali , lawak laa jugaak :)
1st kenal kami pangil aku kau jeaa , ejek sanee sini !
Kau kutuk aku , aku kutuk kaauu :D
HAHAHHA :DD
Kau gelaak kat aku sebaab persembahan aku tak menjadii :'(
Aku sentaap laa jgaak , kaalau kau menari dekat depan tuh aku orang 1st gelak golek2 !
HAHAHA :DD
Timee online dekat facebook , kau selalu ejek akuu !
Pasuuh , kauu cakap macam-2 pasal aku , naseb kau cakap dekat aku !
HAHA :DD
And thenn kaau text akuu , sembang2 :DD
HAHA :DD
TAK KENAL MAKA TAK CINTA !
Weeekksss :P
Gelii laaa @.@
Sekaaarang kaau da jadi STEPLITTLEBROTHER aku !
a.k.a ADEKANGKAT :)
Ingaat tak gambar bawah nie , timee dalam Dewan Olimpik ;D
^_^


HAHAHA :DD
Mukaaa kau seriuss jea deek :*
HAAHAH :DD
Tenkiuu sebab jaddi background tuh cun ! HEHEHE :)


- - - - - - ^
Yang kaat atas tuu daarii diaa :)
Comel kan macam diaa ! HAHA :DD
Btw , thank youu soo much :D


AMEER FAEEZ BIN ZAINAL ARIFFIN :)





 

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST